
طرز تهیه خوراک جگر : جگر مرغ و گوسفند هر دو مواد غذایی حاوی پروتئین، آهن و سایر مواد مغذی هستند. در حالی که کالری کمی داشته و یک غذای رژیمی به حساب می آیند. جگر خرد شده در پیاز یک روش کلاسیک برای پختن جگر است. در ادامه به طرز تهیه جگر مرغ و گوسفند به همراه سریع ترین و ساده ترین دستور پخت جگر می پردازیم.
مواد اولیه برای ۴ نفر:
۴ پیمانه پیاز (پوست کنده و نازک برش خورده)
۴ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری آ‹د
۱ قاشق چایخوری. نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ کیلوگرم جگر گوشت مرغ یا گوسفند نازک
¾ پیمانه آب گوشت یا مرغ
۱) ۲ قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ بریزید و اجازه دهید کمی داغ شود. سپس پیاز های خلال شده را به کره اضافه کنید.
۲) پیاز را در حرارت ملایم تف دهید تا زمانی که طلایی و نرم شود، حدود ۵ دقیقه زمان کافی است.
۳) پیاز را از تابه با یک کفگیر از تابه خارج کرده و آن را به یک کاسه منتقل کنید.
۴) پیاز را کنار بگذارید و شعله گاز را خاوش کنید.
۵) آرد، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ یا تابه کم عمق مخلوط کنید.
۶) هر تکه جگر را جداگانه در مخلوط آرد قرار دهید و آن را به آرامی و به طور یکنواخت در مواد بغلتانید تا تمام سطحش پوشیده شود.
۷) تکه های جگر آردی را بر روی یک صفحه قرار دهید.
۸) کره باقی مانده را در تابه بریزید و آن را با حرارت متوسط ذوب کنید.
۹) جگر را تابه اضافه کنید و آنها را بپزید تا از هر طرف به قهوه ای طلایی تبدیل شوند.
۱۰) پیاز ها و آب مرغ یا گوشت را به جگر ها اضافه کنید.
۱۱) تابه را با درب آن بپوشانید و شعله را در حالت متوسط نگه دارید تا مایع جوشانده شود.
۱۲) جگر زمانی کاملا پختخ می شود که اگر آن را به دو قسمت تقسیم کنید قرمز نباشد.
نکته: در پخت جگر دقت لازم را داشته باشید زیرا خوردن جگر خام ممکن است باعث بروز بیماری های گوارشی شود!
مقاله مرتبط: طرز تهیه چیپس خانگی بدون فر
5 سال پیش زهرا طباطبایی
زهرا طباطبایی هستم! از روز های اول فعالیت "مجله پین ورک" دست به قلم شدم و نوشتم و یاد گرفتم و با بزرگ شدنش من هم بزرگ تر شدم... و توی این مدت، به قول " آنتوان کلیما " همیشه برام خود نوشتن مهم بوده; خیلی مهم تر از انتشارش!!! امیدوارم قلمم رو دوست داشته باشید :)
فاطمه 24-07-2019
من تاحالا ندیده بودم جگر تو ارد
زهرا طباطبایی 30-09-2019
سلام دوست عزیز… امیدوارم از امتحان کردن این روش پخت راضی باشید ?