پین‌ورک درخواست آنلاین خدمات منزل

طرز تهیه خوراک جگر در ۳۰ دقیقه !

طرز تهیه خوراک جگر

طرز تهیه خوراک جگر : جگر مرغ و گوسفند هر دو مواد غذایی حاوی پروتئین، آهن و سایر مواد مغذی هستند. در حالی که کالری کمی داشته و یک غذای رژیمی به حساب می آیند. جگر خرد شده در پیاز یک روش کلاسیک برای پختن جگر است. در ادامه به طرز تهیه جگر مرغ و گوسفند به همراه سریع ترین و ساده ترین دستور پخت جگر می پردازیم.

مواد اولیه برای ۴ نفر:

۴ پیمانه پیاز (پوست کنده و نازک برش خورده)
۴ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری آ‹د
۱ قاشق چایخوری. نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ کیلوگرم جگر گوشت مرغ یا گوسفند نازک
¾ پیمانه آب گوشت یا مرغ

۱) ۲ قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ بریزید و اجازه دهید کمی داغ شود. سپس پیاز های خلال شده را به کره اضافه کنید.

۲) پیاز را در حرارت ملایم ​​تف دهید تا زمانی که طلایی و نرم شود، حدود ۵ دقیقه زمان کافی است.

۳)‌ پیاز را از تابه با یک کفگیر از تابه خارج کرده و آن را به یک کاسه منتقل کنید.

پیاز سرخ کرده

۴) پیاز را کنار بگذارید و شعله گاز را خاوش کنید.

۵) آرد، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ یا تابه کم عمق مخلوط کنید.

۶) هر تکه جگر را جداگانه در مخلوط آرد قرار دهید و آن را به آرامی و به طور یکنواخت در مواد بغلتانید تا تمام سطحش پوشیده شود.

غلتاندن جگر در آرد

۷) تکه های جگر آردی را بر روی یک صفحه قرار دهید.

۸) کره باقی مانده را در تابه بریزید و آن را با حرارت متوسط ​​ذوب کنید.

همین حالا بخوانید!
نحوه دم کردن 20 نوع قهوه را بدانید!

۹) جگر را تابه ​​اضافه کنید و آنها را بپزید تا از هر طرف به قهوه ای طلایی تبدیل شوند.

سرخ کردن جگر

۱۰) پیاز ها و آب مرغ یا گوشت را به جگر ها اضافه کنید.

اضافه کردن پیاز به جغورپغور

۱۱) تابه را با درب آن بپوشانید و شعله را در حالت متوسط ​​نگه دارید تا مایع جوشانده شود.

۱۲) جگر زمانی کاملا پختخ می شود که اگر آن را به دو قسمت تقسیم کنید قرمز نباشد.

نکته: در پخت جگر دقت لازم را داشته باشید زیرا خوردن جگر خام ممکن است باعث بروز بیماری های گوارشی شود!

مقاله مرتبط: طرز تهیه چیپس خانگی بدون فر

طرز تهیه خوراک جگر

0/5 ( 0 نظر )
۲
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهرا طباطبایی
زهرا طباطبایی هستم! از روز های اول فعالیت "مجله پین ورک" دست به قلم شدم و نوشتم و یاد گرفتم و با بزرگ شدنش من هم بزرگ تر شدم... و توی این مدت، به قول " آنتوان کلیما " همیشه برام خود نوشتن مهم بوده; خیلی مهم تر از انتشارش!!! امیدوارم قلمم رو دوست داشته باشید :)

۲ دیدگاه

  • فاطمه
    5 ماه پیش

    من تاحالا ندیده بودم جگر تو ارد

    • زهرا طباطبایی
      2 ماه پیش

      سلام دوست عزیز… امیدوارم از امتحان کردن این روش پخت راضی باشید 😊