
طرز تهیه چیکن آلفردو : ممکن است به نظر برسد که شما فقط می توانید در یک رستوران چیکن آلفردو سفارش دهید! زیرا خوشمزگی این غذا در گروی رعایت ترفند های پخت و پز است. اما حقیقت این است که پختن این غذا در خانه هم بسیار راحت است. کافی است با طرز تهیه ی چیکن آلفردو یی که پین ورک در اختیار شما می گذارد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲۳۰ گرم پاستای رشته ای
- ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون پوست
- ۱ قاشق چای خوری (۶ گرم) نمک
- ۱/۲ قاشق چای خوری (۱ گرم) فلفل سیاه تازه
- ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ میلی لیتر) روغن کانولا
- ۸ قاشق غذاخوری (۱۱۳ گرم) کره
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) خامه سنگین
- ۱ فنجان (۱۰۰ گرم) پنیر پارمسان ریز ریز شده (به علاوه مقداری برای تزیین)
- ۱/۴ قاشق چای خوری (۰٫۵ گرم) گردو رنده شده
- مقداری جعفری ریز شده برای تزیین
بخش اول طرز تهیه چیکن آلفردو : پختن پاستا و طعم دار کردن مرغ
۱) پاستا را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. حتما این کار را طبق زمانبندی پخت توصیه شده که روی بسته بندی نوشته شده است، انجام دهید.
پاستا را هر از گاهی هم بزنید تا از چسبیدن آن ها به هم جلوگیری شود.
۲) زیر شعله را خاموش کنید ½ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) آب پاستا را نگه دارید و بقیه را دور بریزید. بعد از جدا کردن ½ از آب پاستا، بقیه محتویات را در یک سبدی که از قبل در سینک قرار داده این کار را با گذاشتن یک سبد در سینک و خالی کردن آب اضافی پاستا در آن انجام دهید.
برای تهیه سس، از آب پاستای استفاده خواهیم کرد.
۳) مرغ را با نمک و فلفل طعم دار کنید. سینه های مرغ بدون استخوان را با استفاده از حوله های کاغذی کاملا خشک کنید. مرغ را در روی یک تخته برش قرار دهید و ¾ قاشق چای خوری (۴٫۵ گرم) نمک و ¼ قاشق چای خوری (۰٫۵ گرم) فلفل را به طور یکنواخت روی مرغ بپاشید.
نکته: هر دو طرف مرغ را کاملا به نمک و فلفل آغشته کنید.
بخش دوم طرز تهیه چیکن آلفردو : پختن و برش مرغ
۱) ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ میلی لیتر) روغن کانولا را در یک ماهیتابه ی بزرگ بریزید. روغن کانولا را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید. دما را در حالت متوسط بالا بگذارید. دقت کنید که روغن بیش از حد داغ نشود و به جلز ولز نیفتد! اگر از تابه هایی استفاده کنید که کف صاف ندارند، مانند تابه های استیک، طرح زیبا تری به مرغ شما می دهد.
۲) سینه های مرغ را به آرامی در تابه قرار دهید و آن ها را برای ۵ تا ۷ دقیقه در همان حالت بگذارید تا کاملا پخته شود.
۳) از یک قاشق و یا یک کفگیر استفاده کنید و مرغ ها را برگردانید. کره ها را بین مرغ ها بگذارید تا آب شود و به مرغ طعم بهتری بدهد.
برای اطمینان از اینکه مرغ کاملا پخته شده است، یک چنگال را به پر ضخامت ترین قسمت گوشت وارد کنید. اگر از مرغ آب خارج نشد مرغ کاملا پخته شده است!
۴) زیر شعله را خاموش کرده و مرغ ها را از تابه به تخته انتقال دهید. روی آن ها یک ورقه آلمینیومی بکشید و اجازه دهید گوشت حدودا سه دقیقه استراحت داشته باشد.
نکته: این استراحت اجازه میدهد آب میان بافتی مجددا جذب گوشت شود!
۵) مرغ را به نوار های حدودا یک سانتی متری برش دهید. از یک چاقوی تیز برای برش های یکنواخت استفاده کنید. بعد از برش مجددا فویل آلومینیوم را روی آن بگذارید و سراغ تهیه سس چیکن آلفردو بروید!
بخش سوم طرز تهیه چیکن آلفردو : طرز تهیه سس آلفردو
۱) مقداری از کره را به تابه که برای آشپزی مرغ استفاده کردید اضافه کنید. سپس سیر را در کره به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه تف دهید.
نکته: حتما زمان تف دادن سیر را در نظر بگیرید. زیرا خیلی سریع می سوزد.
۲) به آرامی ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) خامه سنگین تند هم بزنید. ۱ فنجان (۱۰۰ گرم) پنیر پارمسان ریز ریز شده، ۱/۴ قاشق چای خوری (۰٫۵ گرم) گردو رنده شده، ۱/۴ قاشق چایخوری (۱٫۵ گرم) نمک و ۱ / ۴ قاشق چای خوری (۰٫۵ گرم) فلفل.
۳) شعله را در دمای متوسط نگه دارید و هر از گاهی سس را مخلوط کنید تا به آرامی حباب دهد. حدودا سه تا ۴ دقیقه زمان کافی است. اگر سس غلیظ تر از حدی است که دوست دارید، چند قاشق غذاخوری از آب پاستا که در مراحل قبل کنار گذاشته اید به سس اضافه کنید.
نکته: سس را مرتبا هم بزنید تا به تابه نچسبد و طعم بدی نگیرد.
۴) شعله را خاموش کنید و پاستای رشته ای پخته شده را به قابلمه سس اضافه کنید. محتویات را کاملا هم بزنید به طوری که سس به همه ی پاستا برسد.
۵) پاستا را داخل یک ظرف بگذارید و روی آن جعفری و مرغ بریزید. (میتوانید از آن ها در داخل پاستا هم استفاده کنید.) اگر دوست دارید قبل از سرو، روی ظرف کمی پنیر پارمسان و فلفل سیاه اضافه کنید.
نکته: میتوانید باقی مانده ی این غذا را در یک ظرف در بسته به مدت سه روز در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان!
5 سال پیش زهرا طباطبایی
زهرا طباطبایی هستم! از روز های اول فعالیت "مجله پین ورک" دست به قلم شدم و نوشتم و یاد گرفتم و با بزرگ شدنش من هم بزرگ تر شدم... و توی این مدت، به قول " آنتوان کلیما " همیشه برام خود نوشتن مهم بوده; خیلی مهم تر از انتشارش!!! امیدوارم قلمم رو دوست داشته باشید :)
ساغر 18-05-2019
بسیار عالیست هم غذا و هم دستور غذا
این کار را ادامه دهید
زهرا طباطبایی 30-09-2019
سلام دوست عزیز ?خوشحالم که از این مطلب راضی بودید.
نازی 15-09-2019
عالی بود
زهرا طباطبایی 30-09-2019
سلام! ممنون از نظر لطفتون ?
13-11-2019
آفرین خیلی عالی توضیح دادین ممنونم
زهرا طباطبایی 14-11-2019
ممنون از نظر لطفتون دوست عزیز?
یگانه 28-07-2020
عایا میتونیم از پاستای شکلی هم استفاده کنیم