پین‌ورک درخواست آنلاین خدمات منزل

شکر قهوه‌ای در قهوه | طعم و انواع مختلف شکر

2 ماه پیش
شکر قهوه‌ای با قهوه

اگر قصد دارید چیزی به لیوان قهوه صبحگاهی‌تان اضافه کنید تا بیش‌تر از آن لذت ببرید، شکر قهوه‌ای انتخاب خوبی است. خود من طرفدار این شکر هستم و بعد از مصرف آن به‌هیچ‌وجه نمی‌توانم از شکر سفید استفاده کنم. بگذارید. برای اطلاعات بیشتر از این شکر با ادامه مطلب از مجله پین‌ورک همراه باشید.

اضافه کردن شکر قهوه‌ای به قهوه

آیا میتوان شکر قهوه‌ای را به قهوه اضافه کرد؟ پاسخ مثبت است، می‌توانید در قهوه خود شکر قهوه‌ای بریزید. اما در نظر داشته باشید که طعم آن با شکر سفید متفاوت است. شکر قهوه‌ای دارای شیره قند بوده و طعم خود را حفظ کرده است. به‌هرحال، این همان شیره‌ای است که به شکر خام و قهوه‌ای، مزه‌ای عالی می‌دهد؛ طعم قند در دانه‌های شکر. مصرف شکر قهوه‌ای به‌جای شکر سفید، مزایایی برای سلامتی نیز دارد که بعداً به آن‌ها می‌پردازیم. اما حال به تفاوت‌های میان شکر سفید، قهوه‌ای و خام اشاره کنیم.

اضافه کردن شکر قهوه‌ای به قهوه

انواع مختلف شکر قهوه‌ای

احتمالاً همین حالا مقداری شکر سفید در آشپزخانه خود دارید، تقریباً همه دارند. و قطعاً در موارد مختلف به آن احتیاج پیدا خواهید کرد. اما تفاوت زیادی میان شکر سفید و شکر قهوه‌ای وجود دارد.

شکر قهوه‌ای

هر دو نوع از یک گیاه به دست می‌آیند: گیاه نیشکر. این گیاه چیده می‌شود و پردازش می‌شود تا زمانی که شیره و شهد آن از قسمت فیبر و الیاف جدا شود. در این مرحله شکری که ما می‌شناسیم و مصرف می‌کنیم به دست می‌آید. شکری با بیش‌ترین درصد شیره، و مقداری فیبر و مواد معدنی در ترکیب خود، شکر خام نامیده می‌شود. این شکر معمولاً حالت مرطوب و نمناک دارد، شبیه ماسهٔ خیس است، و به‌راحتی در یک ظرف یا هر چیز دیگر فشرده می‌شود. این نوع شکر لزوماً شیرین‌ترین نوع شکر نیست اما نزدیک‌ترین حالت به کارامل را دارد. اگر مرحله پردازش کمی بیش‌تر ادامه پیدا کند، شیره از دانه‌های شکر جدا می‌شود. این به این معنی است که شکر رنگ خود را ازدست‌داده و کم‌رنگ‌تر و کم‌رنگ‌تر می‌شود، تا جایی که شفاف (و در موارد شدیدتر، سفید) بشود. این مرحله آخر است.

تهیه شکرقهوه‌ای با اضافه کردن شیره به شکرسفید

بسیاری از انواع شکر قهوه‌ای، از اضافه کردن مقداری شیره به شکر سفید درست می‌شوند. پس ابتدا شیره از شکر جدا شد، اما درنهایت بخشی از آن دوباره به شکر اضافه شد. با این کار، شکر بخشی از طعم اصلی خود را به دست می‌آورد. پس شما می‌توانید شکر را از روی رنگ آن قضاوت کنید. شکر قهوه‌ای پررنگ و خام، دانه‌های بسیار ریزی داشته و مقداری مرطوب است. این شکر موردعلاقه من است که گاهی به‌سختی پیدایش می‌کنم. پس، هرچه شکر کم‌رنگ‌تر باشد، شیره آن کم‌تر است و طعم کم‌تری هم خواهد داشت. البته هنوز هم شیرینی خود را دارد، اما طعم خود را ازدست‌داده است. در کمال تعجب، با اینکه شکر خام به پردازش کم‌تری احتیاج دارد، اما گران‌ترین نوع شکر است. شکر قهوه‌ای (نه خام)، معمولاً قیمتی دو برابر قیمت شکر سفید را دارد.

آیا قهوه همراه با شکر قهوه‌ای، سالم‌تر از قهوه با شکر سفید است؟

خب، حال می‌دانید که شکر قهوه‌ای و شکر خام مقداری فیبر و مواد معدنی در ترکیب خود دارند. اما آیا این مسئله باعث می‌شود قهوه با این نوع شکرها سالم‌تر از قهوه با شکر سفید باشد؟ ازنظر فنی، بله. شکر قهوه‌ای با دارا بودن برخی از خواص گیاه سازندهٔ خود، سالم‌تر است. بهتر است بگوییم: خواص در بهترین حالت، بسیار اندک ستند، زیرا فیبر و مواد معدنی در مقادیر اندک در شکر جود دارند. این شکر هم پردازش شده است، هرچند کم.

 شکر قهوه‌ای باز هم شکر است. نگرانی‌های مربوط به‌سلامتی شامل حال شکر خام هم می‌شود، حتی اگر سالم‌ترین گزینه باشد. سالم‌ترین انتخابی که وجود دارد این است که هیچ‌گونه شکر و یا شیرین‌کننده‌های دیگر به نوشیدنی خود اضافه نکنید. این کار مصرف کربوهیدرات شما را به حداقل ممکن می‌رساند، هرچند در نوشیدنی‌های دیگر به‌جز قهوه، مقداری شکر (هرچند ناچیز) وجود دارد.

جایگزین‌های دیگر برای شکر قهوه‌ای در قهوه

جدا از مسائل مربوط به سلامتی، وقتی بحث اضافه کردن چیزی به قهوه برای شیرین کردن آن می‌شود، طعم هم اهمیت زیادی دارد. پس اگر علاقه به شیرین کردن قهوه خود دارید، شکر قهوه‌ای و شکر خام انتخاب مناسبی هستند و طعم زیادی به نوشیدنی‌تان می‌دهند. اگر به هر دلیلی نتوانستید شکر خام و یا قهوه‌ای تهیه کنید، در این قسمت به چند جایگزین برای آن‌ها اشاره می‌کنیم.

همین حالا بخوانید!
ماچا لاته | همه چیز در مورد لاته سبز معروف

شکر قهوه‌ای همراه قهوه

شیره

این دقیقاً چیزی است که طعم دل‌پذیری به شکر خام و شکر قهوه‌ای می‌دهد. شیره چغندرقند تهیه نکنید، زیرا بسیار تلخ بوده و بوی شربت دارویی می‌دهد. سعی کنید به دنبال شربت نیشکر بگردید که از نیشکر تهیه می‌شود. این شربت‌ها طعم بسیار غلیظ‌تری خواهند داشت و ممکن است در برخی موارد تلخ باشند اما هنوز شیرینی خود را دارند. دقت کنید که شیره، مقداری غلیظ و چسبناک است و جدا کردن مقدار مشخصی از آن با قاشق دشوار خواهد بود. پیشنهاد می‌کنم از قاشق مخصوص عسل استفاده کنید چراکه ساختار آن‌ها بسیار به هم شبیه است.

شربت افرا

یک انتخاب دیگر که طعم کم‌تری از شکر خام و قهوه‌ای دارد، شربت افرا است که اسم شیره مناسب آن نیست. اما اگر به دنبال شیرین‌کننده‌ای قوی برای قهوه هستید، شربت افرا تا حدودی این کار را انجام می‌دهد. تا زمانی که مقدار زیادی از این شربت را به قهوه خود اضافه نکنید، مزه آن را حس نخواهید کرد، اما برای مواقعی که در تنگنا قرار دارید و کنجکاو هستید طعم آن را امتحان کنید، مناسب است. دقت داشته باشید که شربت و شیره معمولاً از شکرهای قهوه‌ای و خام قیمت بیش‌تری دارند، پس از هر چیز دیگری تجملی‌تر هستند اما ارزش امتحان کردن را دارند. حتی اگر مایل باشید می‌توانید از آن‌ها در آشپزی نیز استفاده کنید.

 مزاج شخصی شما چگونه است؟

درنهایت، انتخاب این‌که شکر قهوه‌ای به قهوه خود اضافه کنید یا شکر خام، کاملاً به خودتان بستگی دارد. مزه قهوه با شکر قهوه‌ای بسیار با مزه آن همراه با شکر سفید تفاوت دارد. همان قهوه، مقدار شکر برابر، فقط یکی قهوه‌ای و دیگری سفید.

شکر قهوه ای

شکر سفید هم قهوه‌تان را شیرین می‌کند؛ اگر به آن عات دارید. اما شکر قهوه‌ای طعمی اضافه‌تر به آن می‌دهد. می‌دانم تا زمانی که شکر قهوه‌ای را امتحان نکنید، در برابر مصرف آن مقاومت می‌کنید.

وقتی یک‌بار قهوه‌تان را با شکر قهوه‌ای بخورید، متوجه تفاوت طعم آن با شکر سفید می‌شوید.

همان‌طور که احتمالاً حدس می‌زنید، من طرفدار پروپاقرص شکر خام و قهوه‌ای هستم. همیشه در خانه شکر سفید داشتم و تنها شکری بود که می‌شناختم. تا زمانی که در ابتدای بیست‌سالگی، یک کیسه شکر قوه‌ای در میز آشپزخانه که روی آن کار می‌کردم، پیدا کردم.

می‌دانید که مردم همیشه برای احساس راحتی موقع استراحت روش‌هایی انتخاب می‌کنند؛ مثل یک چای موردعلاقه برای نوشیدن در محل کار، یا مقداری میوه. خب یک نفر هم شکر قهوه‌ای را انتخاب کرده است.

سپس یک قاشق از آن را برداشتم و در قهوه‌ام ریختم. در آن زمان‌ها بیش‌تر از شکر استفاده می‌کردم و طعمش واقعاً من را تحت تأثیر قرار دارد و هنوز هم مزه آن را به یاد دارم. همان روز به بیرون رفتم و در تمام مغازه‌هایی که می‌شناختم به دنبال شکر قهوه‌ای گشتم.

از آن موقع دیگر هیچ‌وقت از شکر سفید استفاده نکردم. تنها یک هشدار، آن‌هم این‌که شکر قهوه‌ای و خام، رنگ قهوه‌ای دارند و رنگ غذا و یا نوشیدنی‌تان را تغییر می‌دهند.

کریسمس گذشته تعدادی شیرینی درست کردم که قرار بود رنگ آن‌ها سفید باشد. از شکر قهوه‌ای و پودینگ وانیل استفاده کردم. رنگ شیرینی‌ها به‌جای سفید، کرم شد اما طعم آن بسیار بهتر از قبل شده بود.


مقالات مرتبط :


امیدوارم که در این مطلب از مجله پین‌ورک موفق بوده باشم و به شما کمک کرده باشم. می‌دانم دریافت اطلاعات درست درباره یک موضوع همیشه آسان نیست، اما این کار با جستجو ممکن می‌شود. امیدوارم این مطلب همانی بوده باشد که به دنبالش بودید.

0/5 ( 0 نظر )
۰
نویسنده مطلب ملیحه احمدی
ملیحه احمدی هستم. ذهن خلاقی دارم و از خوندن و نوشتن مطالب جدید به خصوص تخیلی و فانتزی خیلی لذت می‌برم. در حال حاضر هنرجوی تئاترم. تئاتر یکی از رویاهای من در نوجوانی بود که حالا تونستم برآوردش کنم. دوست دارم یه کلبه‌ی چوبی توی جنگل بسازم و در حالی که ماگم توی دستمه و دارم هات چاکلتم رو مینوشم یکی از جذاب ترین ایده هام برای نوشتن یک رمان مثل یک صاعقه به ذهنم خطور کنه. امیدوارم متنایی که مینویسم به اندازه کافی براتون جذاب باشه و به دلتون بشینه :)

بدون دیدگاه