کیک ردولوت برای تمام جشن‌ها و مناسبت‌ها مانند دورهمی و جشن و … می‌تواند دسر مناسبی باشد و تهیه این کیک ساده و روان است. این کیک پر عطر و طعم ارزش این را دارد که اوقات خوش تان را با آن سپری کنید و از طعم آن لذت ببرید. کیک ردولوت که قبل به نام کیک باروکش کاستارد شناخته می‌شود که بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند آن را باروکش پنیر خامه‌ای استفاده کنند. یا روکش آن را با مواد دلخواه خود تزئین کنند. این کیک می‌تواند در ۲ یا سه لایه پخته شود. در این مطلب از مجله پین‌ورک به مراحل تهیه کیک ردولوت می‌پردازیم. امیدوارم از تهیه این کیک خوش طعم و رنگ لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت

  • ½ فنجان روغن شیرینی
  • ۱ فنجان یا ½ فنجان شکر
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری کاکائو
  • ۲۸ گرم یا نصف این مقدار رنگ قرمز خوراکی
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ فنجان یا ½ فنجان آرد
  • ۱ فنجان کره آب‌شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه

کیک ردولوت

مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت از نوع روکش‌دار

  • ۱ فنجان شیر
  • ¼ فنجان آرد
  • ۸/۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ½ فنجان روغن شیرینی
  • ½ فنجان کره آب‌شده
  • ۱ فنجان یا ½ فنجان پودر شکر
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

 

طرز تهیه کیک ردولوت

تهیه کیک ردولوت روکش‌دار

۱ . فر را گرم‌کنید.

۲ . قالب کیکتان را چرب کنید و مقداری آرد بپاشید.

۳ . در یک‌ کاسه بزرگ، روغن شیرینی را با شکر با همزن برقی مخلوط‌ کنید تا رنگی روشن و حالت خمیری به دست آید. سپس به آن تخم‌مرغ را اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط‌ کنید.

۴ . در یک‌کاسه کوچک، کاکائو و رنگ خوراکی را باهم مخلوط‌ کنید تا یک ماده خمیری به دست آید. مخلوط را به مخلوط خامه‌ای و با یکدیگر دوباره مخلوط‌ کنید.

مقاله پیشنهادی:  میزانپلی مو چیست؟ + آموزش حرفه ‌ای

۵ . در یک‌ کاسه دیگر نمک و آرد را با هم ترکیب کنید.

۶ . کره آب‌ شده را درون فنجان اندازه‌گیری شده قرار دهید و ۱ قاشق چای‌خوری وانیل را به آن اضافه کنید.

۷ . مخلوط آرد را به خمیر اضافه کنید، سپس آن‌ها را مخلوط کرده و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.

۸ . در یک‌ کاسه یا فنجان کوچک، جوش‌شیرین را به سرکه اضافه کنید و روی خمیر بریزید و دوباره هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

۹ . خمیر را درون سینی کیک قرار دهید و روی آن پخش‌ کنید.

۱۰ . برای تهیه کیک ردولوت از قبل فر را گرم کرده و سینی را درون آن قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی کیک حالت  به خود بگیرد.

کیک ردولوت روکش‌دار

طرز تهیه کیک ردولوت با روکش کاستارد

۱ . برای تهیه کیک ردولوت روکش‌دار در یک ماهیتابه کوچک، شیر را با آرد مخلوط کنید تا سفت و غلیظ شود.

۲ . در یک‌کاسه مخلوط‌کن، روغن شیرینی و کره را با همزن مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

۳ . زمانی که آرد و شیر روی حرارت قرار دارد آن‌ قدر هم بزنید که نرم و روشن شود.


مقالات مرتبط :


در این مطلب از مجله پین‌ورک به طرز تهیه کیک ردولوت پرداختیم. امیدوارم از تهیه و طعم این کیک نهایت لذت را ببرید.

منتظر دیدگاه شما هستیم
به اشتراک بگذارید

3 ماه پیش ملیحه احمدی

درباره نویسنده

سلام. من ملیحه احمدی به عنوان یه عضو کوچک از پین ورک در کنار شما هستم تا بتونم مطالب متنوع و جالبی رو با شما به اشتراک بذارم. یکی از ویژگی‌هایی که منو به نوشتن محتواهای جدید ترغیب می‌کنه، روحیه‌ی بالا برای یادگیری مطالب جدید و بکارگیری خلاقیت در نوشته‌هام هست. امیدوارم این مطالب به اندازه کافی براتون جذاب و به دلتون نشسته باشه :)

مطالب مشابه

افزودن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.