اگر طرفدار پیاز هستید، حلقه های پیاز سرخ شده برای شما، یکی از شیرین ترین خوراکی های جهان به حساب می آیند. حلقه های پیاز ترد، یک مکمل ایده آل برای همبرگرها و ساندویچ ها هستند و ترکیب شان با سس کچاپ بسیار هیجان انگیز خواهد بود! اغلب ما این حلقه های خوش طعم را تنها در فست فود ها میخوریم. اگر به شما بگویم که درست کردن پیاز سوخاری تا چه حد آسان است، قطعا در کمتر از یک هفته به یکی از اسنک های محبوب خانه شما تبدیل خواهد شد!!! در ادامه این بخش از مجله هنری پین ورک، به طرز تهیه پیاز سوخاری خواهیم پرداخت:

مواد اولیه برای تهیه پیاز سوخاری:

شیر ۱/۳ پیمانه (۱۵۵ میلی لیتر)
۲-۳ تخم مرغ
ادویه جات (پودر سیر، پودر پیاز، نمک فلفل، پاپیچ و غیره)
آرد
پیاز متوسط ​​یا بزرگ (به مقدار دلخواه)
روغن گیاهی

مراحل و طرز تهیه پیاز سوخاری:

۱) روی کابینت نزدیک گاز یک ورقه آلمینیومی بگذارید و دو عدد بشقاب ته گرد یا کاسه روی آن قرار دهید.

گذاشتن ظرف روی فویل

۲) شیر را درون یکی از کاسه ها را بریزید. تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید.

زدن تخم مرغ

۳) کاسه دیگری را با آرد پر کنید.

الک کردن آرد

۴) پیاز را از کنار به صورت اسلایسی برش بزنید. قطر حلقه ها می تواند هر مقداری که شما دوست دارید باشد. اما هرچه نازکتر باشد، بهتر پخته خواهد شد.

برش پیاز

۵) روغن گیاهی را تابه بریزید و روی شعله قرار دهید. برای پختن پیاز سوخاری از حرارت متوسط ​​استفاده کنید.

ریختن روغن در ماهیتابه

۶) به ترتیب برش های پیاز را در شیر و سپس در آرد بغلتانید. این کار را چند بار  تکرار کنید تا زمانی که قطعه پیاز کاملا پوشیده شده از مواد باشد. حلقه آغشته به آرد را به آرامی درون تابه که از قبل روغن آن به خوبی داغ شده است، قرار دهید.

مقاله مرتبط: طرز تهیه چیپس خانگی بدون فر

غلتاندن پیاز در پودر سوخاری

۷) به آرامی حلقه ها را بچرخانید تا طرف دیگر آن ها نیز پخته شود.

سرخ کردن پیاز سوخاری

۸) هنگامی که حلقه پیاز به رنگ طلایی در آمد و هر دو طرف آن پخته شد، آنها را از تابه برداشته و روی یک دستمال کاغذی یا کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

roasted onion

۹) حلقه پیاز شما آماده است. لذت ببرید!

طرز تهیه پیاز سوخاری

اگر این دستور پخت را دوست داشتید میتونید از طریق آیکون شبکه های اجتماعی که زیر مطلب قرار دادیم، این مطلب رو با دوستانتون به اشتراک بگذارید تا اون ها هم طرز تهیه پیاز سوخاری ترد در منزل رو یاد بگیرند! 🙂
ممنون از همراهیتون!

منتظر دیدگاه شما هستیم
به اشتراک بگذارید

5 سال پیش زهرا طباطبایی

درباره نویسنده

زهرا طباطبایی هستم! از روز های اول فعالیت "مجله پین ورک" دست به قلم شدم و نوشتم و یاد گرفتم و با بزرگ شدنش من هم بزرگ تر شدم... و توی این مدت، به قول " آنتوان کلیما " همیشه برام خود نوشتن مهم بوده; خیلی مهم تر از انتشارش!!! امیدوارم قلمم رو دوست داشته باشید :)

مطالب مشابه

افزودن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    Melika 29-02-2020

    نوع آرد رو ننوشتین چه آردی باید باشه؟؟

      زهرا طباطبایی 10-04-2020

      آرد سوخاری رو از داخل فروشگاهها میتونید تهیه کنید.