متخصصین طب سنتی در ایران بر این باورند که از ترکیبات مفید برای سالمندان به خصوص مبتلایان به آلزایمر گردو و انجیر هستند. به همین دلیل ما مصرف دسر انجیر مناسب سالمندان را به شما توصیه میکنیم. می دانید که با افزایش سن طبع بدن رو به سردی می رود، به دلیل وجود گردو در ترکیب این دسر، مصرف این دسر جدا از سالمندان، به افراد سرد مزاج هم توصیه می شود.

بغیر از خاصیت گرمی این دسر، ترکیب انجیر و گردو اثرات مثبتی در درمان و رفع یبوست دارد. درست کردن این دسر انجیر به شیوه ی سنتی، معمولا با انجیر خشک است که کالری و چربی فراوانی دارد.

ولی در این رسپی ما از انجیر تازه استفاده کردیم تا دسر کالری زیادی نداشته باشد و همه بتوانند آن را میل کنند. و به جای استفاده از خامه، از شیر کم چرب و آرد ذرت استفاده کردیم که کالری کم تری داشته باشد. در حالی که قوام خامه در آن حفظ خواهد شد.

مواد اولیه دسر انجیر مناسب سالمندان :

  • ۴ فنجان شیر کم چرب
  • یک و نیم فنجان انجیر تازه خرد شده
  • نصف فنجان گردو ریز خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
  • ۱ قاشق چایخوری آرد ذرت حل شده در ۱ قاشق غذاخوری شیر کم چرب
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر جایگزین
  • چند تکه انجیر برای تزیین

طرز تهیه دسر انجیر مناسب سالمندان :

انجیرهای خرد شده رو داخل یخچال بگذارید تا خنک بماند.
شیر را در یک ظرف ریخته و روی شعله متوسط بگذارید و مرتب به هم بزنید تا به جوش بیاید.
در حین هم زدن مواد، آبلیمو را قطره قطره به شیر اضافه کنید.

مقاله مرتبط: طرز تهیه چیپس خانگی بدون فر

به مرور ذرات کوچکی در شیر دیده می شود که به دسر شما بافت دانه داری می دهد. دقت کنید آبلیمو را یکدفعه به شیر اضافه نکنید. این کار باعث می شود وگرنه شیر دلمه می شود و دسر خراب می شود.


در مرحله بعد مخلوط آرد و شکر جایگزین را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید برای یک تا دو دقیقه دیگر بجوشد.
انجیرهای خنک و گردو خرد شده را به مخلوط شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را داخل ظرف مورد نظر بریزید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل یخچال باقی بماند.
دسر را با تکه های انجیر تزیین کرده و خنک سرو کنید!


برای نظافت و تمیزکاری میتوانید از ” نیروهای نظافتچی پین‌ورک ” کمک بگیرین و پیش از ثبت سفارش قیمت بگیرید! کافیه روی لینک زیر کلیک کنید


 

منتظر دیدگاه شما هستیم
به اشتراک بگذارید

4 سال پیش زهرا طباطبایی

درباره نویسنده

زهرا طباطبایی هستم! از روز های اول فعالیت "مجله پین ورک" دست به قلم شدم و نوشتم و یاد گرفتم و با بزرگ شدنش من هم بزرگ تر شدم... و توی این مدت، به قول " آنتوان کلیما " همیشه برام خود نوشتن مهم بوده; خیلی مهم تر از انتشارش!!! امیدوارم قلمم رو دوست داشته باشید :)

مطالب مشابه

افزودن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.