پین‌ورک درخواست آنلاین خدمات منزل

طرز تهیه دسر مگنولیا در کمترین زمان ممکن، ۲۰ دقیقه ای حاضره!

طرز تهیه دسر مگنولیا در کمترین زمان ممکن

دسر مگنولیا یکی از گزینه های خوب برای کسانی است که از دسر های شکلات و تکراری خسته شده‌اند و برای مهمانی خود به دنبال یک دستر متفاوت و خاص هستند. مواد اولیه این دسر تقریبا در تمام خانه ها پیدا می شود. جدا از این موضوع، زمانی تقریبی آماده شدن این در لذیذ، نهایتا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه است. طرز تهیه دسر مگنولیا در کمترین زمان ممکن را در ادامه دنبال کنید:

دسر مگنولیا

مواد اولیه دسر مگنولیا با توت فرنگی :

  1. شیر ۱ لیتر
  2. شکر ۱ لیوان
  3. زرده تخم مرغ ۱عدد
  4. وانیل ۱ قاشق چای خوری
  5. آرد ۳ قاشق غذا خوری
  6. نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
  7. آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
  8. خامه ۲۰۰ گرم
  9. پنیرلبنه ۱۵۰ گرم
  10. موز ۳ عدد
  11. بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
  12. توت فرنگی ۱۰_۱۲ عدد
  13. خلال پسته و خلال فندق به مقدار دلخواه (برای تزیین)

هنگام خرید توت فرنگی برای دسر مگنولیا دقت کنید توت فرنگی‌ها سفت، قرمز تیره و براق باشند و كلاهك سبزش كنده نشده باشد.

طرز تهیه مگنولیا

طرز تهیه دسر مگنولیا:

شیر، شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده داخل قابلمه می ریزیم.
سپس آرد را اضافه می کنیم و با هم زن دستی هم می زنیم.
بعد از اینکه خوب هم زدیم آن را از صافی رد می کنیم. ظرف را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مرتب هم میزنیم تا مانند فرنی یک دست شود.
در مرحله ی بعد، ظرف را از روی حرارت برمی داریم.
خامه و پنیر لبنه را با همزن برقی با دور کم می زنیم و به همراه وانیل به قابلمه اضافه می کنیم. مجددا مواد را هم می زنیم تا یک دست شوند. بیسکوئیت را خرد کرده و داخل ظرف ها می ریزیم. روی آن مایه دسر مگنولیا را میریزیم، در لایه ی بعد موزهای حلقه شده را چیده و سپس کمی پودر بیسکوئیت می ریزیم.
برش های توت فرنگی را به دیواره ی ظرف بچسبانید تا از بیرون لیوان نمای زیبایی داشته باشد. بقیه ی مایه دسر مگنولیا را میریزیم و با فندق و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

همین حالا بخوانید!
طرز تهیه شربت سکنجبین - شربتی لذیذ برای تابستان

چند نکته در مورد طرز تهیه دسر مگنولیا با توت فرنگی:

• می‌توان به جای موز از توت فرنگی نیز استفاده کرد.
• می‌توان به جای خرد کردن بیسکوییت ها، آن‌ها را یکی یکی روی مواد گذاشت.
• دسر مگنولیا هر چه زمان بیشتری در یخچال بماند طعم بهتری خواهد داشت.

0
نویسنده مطلب زهرا طباطبایی
زهرا طباطبایی هستم! از روز های اول فعالیت "مجله پین ورک" دست به قلم شدم و نوشتم و یاد گرفتم و با بزرگ شدنش من هم بزرگ تر شدم... و توی این مدت، به قول " آنتوان کلیما " همیشه برام خود نوشتن مهم بوده; خیلی مهم تر از انتشارش!!! امیدوارم قلمم رو دوست داشته باشید :)

بدون دیدگاه