پین‌ورک درخواست آنلاین خدمات منزل

طرز تهیه دسر و ژله هندوانه ای شب یلدا

دسر شب یلدا

یلدا بهانه ای برای یک دور همی خوشمزه در کنا عزیزانمان است و هندوانه شب یلدا عضو جدا نشدنی این شب طولانی است! اما خلاقیت همیشه احتیاج است 🙂 اگر شما هم با نظر من موافق هستید قطعا طرفدار این مطلب من خواهید شد! طرز درست كردن ژله شب یلدا به شکل برش های هندوانه های کوچک برای خود من خیلی جذاب است. هم تایم کمی نیاز دارد و هم دسر شب یلدا ی خوشمزه و زیبایی به حساب می آید! با طرز تهیه ژله هندوانه پین ورک همراه باشید:

مواد لازم برای دسر شب یلدا :

۵ لیمو
۱ بسته پودر ژله هندوانه ای
۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) آب
۱ فنجان آب هندوانه طبیعی

طرز تهیه دسر شب یلدا :

۱) لیمو ها را از وسط برش بزنید. سپس به کمک آبمیوه گیری داخل لیمو را خالی کنید.

۲) باقی مانده ی لیمو را به کمک یک قاشق چای خوری خارج کنید. مطابق تصویر:

۳) ۱ فنجان آب را درون یک قابلمه بریزید تا به جوش بیاید.

۴) پودر ژله آماده را به آب جوش اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شده و هیچ بلور حل نشده ای باقی نماند.

۵) در این مرحله آب هندوانه را به ترکیب اضافه کنید. اگر آب هندوانه در دسترس نبود، به جای آب هندوانه به آن ۱ فنجان آب سرد اضافه کنید.

مقاله مرتبط: تشخیص هندوانه خوب

۶) ترکیب را درون پوست لیمو هایی که از قبل خالی کردیم بریزید. اجازه بدهید کمی در هوای آزاد خنک شود.

نکته: برای اینکه لیمو ها چپه نشوند می توانید از قالب های شیرینی پزی که در شکل می بینید استفاده کنید.

۷) قالب را بعد از چند دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

همین حالا بخوانید!
طرز تهیه چیپس خانگی بدون نیاز به فر - روز جهانی چیپس

۸) با یک چاغو تیز، دسر هایی که حالا کاملا سفت شده اند را مانند قاچ های هندوانه برش بزنید!

۱۰) دسر شب یلدا ی شما آماده است! اگر دوست داشتید می توانید از سیاه دانه به عنوان هسته های هندوانه های کوچک تان استفاده کنید تا طبیعی تر به نظر برسند!

اگر این مطلب رودوست داشتید اون رو با دوستانتون که شب یلدا مهمونی دارند و دنبال یک سوپرایز یلدایی هستند بفرستید 🙂 آیکون های شبکه های اجتماعی زیر این پست هستند!

ممنون از همراهیتون

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهرا طباطبایی
زهرا طباطبایی هستم! از روز های اول فعالیت "مجله پین ورک" دست به قلم شدم و نوشتم و یاد گرفتم و با بزرگ شدنش من هم بزرگ تر شدم... و توی این مدت، به قول " آنتوان کلیما " همیشه برام خود نوشتن مهم بوده; خیلی مهم تر از انتشارش!!! امیدوارم قلمم رو دوست داشته باشید :)

بدون دیدگاه