
اکثر مردم وقتی برای خرید هندوانه به بازار می روند، اطلاعی از تشخیص هندوانه خوب و قرمز ندارند و فقط کمی بر روی پوست هندوانه ها دست می کشند و در آخر یکی را انتخاب می کنند که به احتمال زیاد شیرین و قرمز نیست. اگرچه انتخاب درست هندوانه قرمز تنها از روی شکل خارجی آن مشکل به نظر می رسد اما یکسری ریزه کاری برای خرید وجود دارد که با رعایت آنها می توانید از شیرینی آن لذت ببرید.
۱- تشخیص شکل هندوانه خوب قرمز و رسیده
هنگام انتخاب هندوانه به دنبال شکل یکنواخت، متقارن و صاف باشید. عدم یکنواختی شکل نشانگر دریافت نامنظم آب و یا نور خورشید در طول رشد است. که باعث خشکی و یا ناسازگاری هندوانه می شود.
تشخیص وزن هندوانه آبدار و رسیده
هندوانه را با یک دست بلند کنید. وزن هندوانه باید نسبت به اندازه اش سنگینتر باشد. زیرا این نکته بیانگر یک هندوانه آبدار و رسیده است.
شناخت هندوانه خوب قرمز و شیرین از روی ظاهر آن
قسمت زیرین هندوانه یک دایره ی زرد رنگ وجود دارد که به عنوان نقطه ی میدان شناخته می شود و قسمتی است که هندوانه بر روی زمین قرار گرفته است. هرچه رنگ این قسمت تیره تر باشد هندوانه قرمز و شیرین تر خواهد بود. زیرا نشان می دهد که هندوانه زود برداشت نشده و در معرض خورشید رسیده است.
تشخیص هندوانه خوب قرمز و رسیده با توجه به رنگ آن
رنگ پوست یک هندوانه رسیده و خوب سبز تیره و کدر است. هندوانه هایی که پوستی براق دارند اغلب نرسیده اند.
روش دیگر برای تشخیص یک هندوانه خوب، توجه به دم یا همان ساقه متصل به هندوانه است. اگر دم هندوانه خشک باشد یعنی رسیده است اما اگر سبز باشد به این معناست که هندوانه زود چیده شده و نارس است
تشخیص هندوانه قرمز و رسیده با تکنیک ضربه زدن
با دست به هندوانه ضربه بزنید و به صدایش گوش بدهید. هندوانه های رسیده معمولا صدای واضح و کامل دارند. ولی از هندوانه های نارس معمولا صدای خشن و زیری به گوش می رسد.
شما چه راهکار های دیگه ای برای تشخیص هندوانه خوب میشناسین؟ برای ما کامنت بگذارید 🙂
اگه دنبال تزیینات بیشتر یلدایی هستین، حتما مطلب دسر هندوانهای مخصوص شب چله رو مطالعه کنید!
3 سال پیش فریبا کیتویی
سلام من فریبا کیتویی هستم! یک آذرماهی صبور و مقاوم... عاشق نوشتن، سفر و ادبیات. برای رسیدن به هدفهام تلاش میکنم و معتقدم که زندگی آسون نمیشه این تویی که سرسخت میشی ... از پین ورک عزیزم برای اعتمادی که بهم کرده ممنونم.
عادل مهدی زاده 19-12-2018
از آن قسمتی که هندوانه آب می خورده هرچقدر نازک باشد نشانگر رسیده بودنش هست، کلفت بودنش نشانگر این است که هنوز داشته آب می خورده که برسه برداشت شده است.
زهرا طباطبایی 19-12-2018
خیلی ام عالی! 🙂
ممنونم از راهنماییتون.