پختن دونات بسیار جالب است و البته نکته مهم درباره آنها این است که در ترکیب خود هیچگونه لبنیاتی ندارند. برای تزئین سطح دونات میتوانید از شکرهای مخصوص شیرینیپزی استفاده کنید و اگر با خامهٔ شیرینی با طعم وانیلی و یا هر ماده تزئینی خوراکی همراه شود بسیار جذابتر خواهد بود. پختن دونات یک فعالیت فوقالعاده برای انجام دادن به همراه کودکان است چراکه روغن داغی در کار نیست و کاری بسیار جالب است. در این مطلب از مجله پینورک به طرز تهیه دونات میپردازیم و آن را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه خامه :
- ۱/۲ پیمانه روغن سویا گیاهی (و یا هر کره غیر لبنیاتی بهعنوان جایگزین)
- مقداری شکر شیرینیپزی (غربالشده)
- ۱/۴ پیمانه شیر نارگیل (شیر با طعم وانیل و یا هر شیر بدون لبنیات دیگر)
- ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
مواد لازم برای تهیه دونات :
- ۲ پیمانه آرد (همهکاره)
- ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین
- ۳/۴ پیمانه بهعلاوه ۱ قاشق سوپخوری شکر (سفید)
- ۲ قاشق سوپخوری روغن گیاهی سویا
- ۲ عدد تخممرغ بزرگ (هم زده)
- ۳/۴ پیمانه شیر نارگیل (پرچرب)
- ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
- چاشنی: مواد خوراکی تزئین کیک
طرز تهیه خامه :
۱ . مواد لازم را آماده کنید.
۲ . در ظرف یک هم زن کوچک (و یا سایز متوسط اگر هم زن شما دستی است) روغن سویا را حدود ۱ دقیقه هم بزنید تا زمانی که نرم و کرکی شود.
۳ . سرعت همزن را کم کنید و بهتدریج نصف شکر شیرینیپزی را به آن اضافه کنید.
۴ . شیر نارگیل و اسانس وانیل را اضافه کنید.
۵ . زمانی که شکر تا حدی حل شد، سرعت هم زن را ابتدا به متوسط سپس بهسرعت بالا افزایش دهید و تا زمانی که ترکیب حالت خامهای به خود بگیرد، حدود دو الی چهار دقیقه، به هم زدن ادامه دهید.
۶ . بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق بماند تا آمادهٔ مصرف شود.
طرز تهیه دونات :
۱ . فر را در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
۲ . ۱۲ فنجان کوچک و یا ۱۲ ظرف مخصوص دونات را با روغن و بهآرامی چرب کنید.
۳ . در یک ظرف بزرگ هم زن، آرد، بکینگ پودر، نمک، و دارچین را هم بزنید.
۴ . در یک ظرف جداگانه، شکر سفید و روغن سویا را بهخوبی هم بزنید.
۵ . تخممرغها و سپس شیر نارگیل و اسانس وانیل را اضافه کنید.
۶ . ۳/۴ هر فنجان را با مایع پرکنید.
۷ . برای ۸ الی ۱۰ دقیقه آنها را در فر قرار دهید تا زمانی که دوناتها به رنگ طلایی درآیند.
۸ . بگذارید دوناتها حدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بمانند تا خنک شوند.
تزئین دونات
۱ . زمانی که دوناتها در حال خنک شدن هستند، خامه را برای ۱۰ الی ۲۰ دقیقه گرمکنید تا حالت نیمه مایع به خود بگیرد.
۲ . دوناتها را از ظرف جدا کنید، هر یک را به خامه که با مواد تزئینی ترکیبشده است بمالید.
۳ . دوناتها را در دمای اتاق نگهدارید.
۴ . از دونات خود لذت ببرید.
مقالات مرتبط :
- طرز تهیه فلت وایت
- طرز تهیه دسر و ژله هندوانهای
- طرز تهیه پنکیک خانگی در پلوپز
- طرز تهیه پای موز ساده و کرمدار
در این مطلب از مجله پینورک به طرز تهیه دونات پرداختیم. امیدوارم این مطلب برای شما مفید باشد.
4 سال پیش ملیحه احمدی
سلام. من ملیحه احمدی به عنوان یه عضو کوچک از پین ورک در کنار شما هستم تا بتونم مطالب متنوع و جالبی رو با شما به اشتراک بذارم. یکی از ویژگیهایی که منو به نوشتن محتواهای جدید ترغیب میکنه، روحیهی بالا برای یادگیری مطالب جدید و بکارگیری خلاقیت در نوشتههام هست. امیدوارم این مطالب به اندازه کافی براتون جذاب و به دلتون نشسته باشه :)
افزودن دیدگاه