پختن دونات بسیار جالب است و البته نکته مهم درباره آن‌ها این است که در ترکیب خود هیچ‌گونه لبنیاتی ندارند. برای تزئین سطح دونات می‌توانید از شکرهای مخصوص شیرینی‌پزی استفاده کنید و اگر با خامهٔ شیرینی با طعم وانیلی و یا هر ماده تزئینی خوراکی همراه شود بسیار جذاب‌تر خواهد بود. پختن دونات یک فعالیت فوق‌العاده برای انجام دادن به همراه کودکان است چراکه روغن داغی در کار نیست و کاری بسیار جالب است. در این مطلب از مجله پین‌ورک به طرز تهیه دونات می‌پردازیم و آن را به شما آموزش می‌دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه خامه :

 طرز تهیه دونات

  • ۱/۲ پیمانه روغن سویا گیاهی (و یا هر کره غیر لبنیاتی به‌عنوان جایگزین)
  • مقداری شکر شیرینی‌پزی (غربال‌شده)
  • ۱/۴ پیمانه شیر نارگیل (شیر با طعم وانیل و یا هر شیر بدون لبنیات دیگر)
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل

 

مواد لازم برای تهیه دونات :

 طرز تهیه دونات

  • ۲ پیمانه آرد (همه‌کاره)
  • ۲ قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری دارچین
  • ۳/۴ پیمانه به‌علاوه ۱ قاشق سوپ‌خوری شکر (سفید)
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی سویا
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ (هم زده)
  • ۳/۴ پیمانه شیر نارگیل (پرچرب)
  • ۱ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل
  • چاشنی: مواد خوراکی تزئین کیک

 

طرز تهیه خامه :

طرز تهیه دونات

۱ . مواد لازم را آماده کنید.

۲ . در ظرف یک هم زن کوچک (و یا سایز متوسط اگر هم زن شما دستی است) روغن سویا را حدود ۱ دقیقه هم بزنید تا زمانی که نرم و کرکی شود.

۳ . سرعت همزن را کم کنید و به‌تدریج نصف شکر شیرینی‌پزی را به آن اضافه کنید.

۴ . شیر نارگیل و اسانس وانیل را اضافه کنید.

۵ . زمانی که شکر تا حدی حل شد، سرعت هم زن را ابتدا به متوسط سپس به‌سرعت بالا افزایش دهید و تا زمانی که ترکیب حالت خامه‌ای به خود بگیرد، حدود دو الی چهار دقیقه، به هم زدن ادامه دهید.

۶ . بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق بماند تا آمادهٔ مصرف شود.

 

طرز تهیه دونات :

 طرز تهیه دونات

۱ . فر را در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

۲ . ۱۲ فنجان کوچک و یا ۱۲ ظرف مخصوص دونات را با روغن و به‌آرامی چرب کنید.

۳ . در یک ظرف بزرگ هم زن، آرد، بکینگ پودر، نمک، و دارچین را هم بزنید.

۴ . در یک ظرف جداگانه، شکر سفید و روغن سویا را به‌خوبی هم بزنید.

۵ . تخم‌مرغ‌ها و سپس شیر نارگیل و اسانس وانیل را اضافه کنید.

۶ . ۳/۴ هر فنجان را با مایع پرکنید.

۷ . برای ۸ الی ۱۰ دقیقه آن‌ها را در فر قرار دهید تا زمانی که دونات‌ها به رنگ طلایی درآیند.

۸ . بگذارید دونات‌ها حدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بمانند تا خنک شوند.

 

تزئین دونات

 طرز تهیه دونات

 

۱ . زمانی که دونات‌ها در حال خنک شدن هستند، خامه را برای ۱۰ الی ۲۰ دقیقه گرم‌کنید تا حالت نیمه مایع به خود بگیرد.

۲ . دونات‌ها را از ظرف جدا کنید، هر یک را به خامه که با مواد تزئینی ترکیب‌شده است بمالید.

۳ . دونات‌ها را در دمای اتاق نگه‌دارید.

۴ . از دونات خود لذت ببرید.


مقالات مرتبط :


در این مطلب از مجله پین‌ورک به طرز تهیه دونات پرداختیم. امیدوارم این مطلب برای شما مفید باشد.

منتظر دیدگاه شما هستیم
به اشتراک بگذارید

11 ماه پیش ملیحه احمدی

درباره نویسنده

سلام. من ملیحه احمدی به عنوان یه عضو کوچک از پین ورک در کنار شما هستم تا بتونم مطالب متنوع و جالبی رو با شما به اشتراک بذارم. یکی از ویژگی‌هایی که منو به نوشتن محتواهای جدید ترغیب می‌کنه، روحیه‌ی بالا برای یادگیری مطالب جدید و بکارگیری خلاقیت در نوشته‌هام هست. امیدوارم این مطالب به اندازه کافی براتون جذاب و به دلتون نشسته باشه :)

مطالب مشابه

افزودن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.