پختن دونات بسیار جالب است و البته نکته مهم درباره آن‌ها این است که در ترکیب خود هیچ‌گونه لبنیاتی ندارند. برای تزئین سطح دونات می‌توانید از شکرهای مخصوص شیرینی‌پزی استفاده کنید و اگر با خامهٔ شیرینی با طعم وانیلی و یا هر ماده تزئینی خوراکی همراه شود بسیار جذاب‌تر خواهد بود. پختن دونات یک فعالیت فوق‌العاده برای انجام دادن به همراه کودکان است چراکه روغن داغی در کار نیست و کاری بسیار جالب است. در این مطلب از مجله پین‌ورک به طرز تهیه دونات می‌پردازیم و آن را به شما آموزش می‌دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه خامه :

 طرز تهیه دونات

  • ۱/۲ پیمانه روغن سویا گیاهی (و یا هر کره غیر لبنیاتی به‌عنوان جایگزین)
  • مقداری شکر شیرینی‌پزی (غربال‌شده)
  • ۱/۴ پیمانه شیر نارگیل (شیر با طعم وانیل و یا هر شیر بدون لبنیات دیگر)
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل

 

مواد لازم برای تهیه دونات :

 طرز تهیه دونات

  • ۲ پیمانه آرد (همه‌کاره)
  • ۲ قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری دارچین
  • ۳/۴ پیمانه به‌علاوه ۱ قاشق سوپ‌خوری شکر (سفید)
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی سویا
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ (هم زده)
  • ۳/۴ پیمانه شیر نارگیل (پرچرب)
  • ۱ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل
  • چاشنی: مواد خوراکی تزئین کیک

 

طرز تهیه خامه :

طرز تهیه دونات

۱ . مواد لازم را آماده کنید.

۲ . در ظرف یک هم زن کوچک (و یا سایز متوسط اگر هم زن شما دستی است) روغن سویا را حدود ۱ دقیقه هم بزنید تا زمانی که نرم و کرکی شود.

۳ . سرعت همزن را کم کنید و به‌تدریج نصف شکر شیرینی‌پزی را به آن اضافه کنید.

۴ . شیر نارگیل و اسانس وانیل را اضافه کنید.

۵ . زمانی که شکر تا حدی حل شد، سرعت هم زن را ابتدا به متوسط سپس به‌سرعت بالا افزایش دهید و تا زمانی که ترکیب حالت خامه‌ای به خود بگیرد، حدود دو الی چهار دقیقه، به هم زدن ادامه دهید.

مقاله پیشنهادی:  چای اسطوخودوس چه فوایدی دارد و چگونه آن را دم کنیم؟

۶ . بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق بماند تا آمادهٔ مصرف شود.

 

طرز تهیه دونات :

 طرز تهیه دونات

۱ . فر را در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

۲ . ۱۲ فنجان کوچک و یا ۱۲ ظرف مخصوص دونات را با روغن و به‌آرامی چرب کنید.

۳ . در یک ظرف بزرگ هم زن، آرد، بکینگ پودر، نمک، و دارچین را هم بزنید.

۴ . در یک ظرف جداگانه، شکر سفید و روغن سویا را به‌خوبی هم بزنید.

۵ . تخم‌مرغ‌ها و سپس شیر نارگیل و اسانس وانیل را اضافه کنید.

۶ . ۳/۴ هر فنجان را با مایع پرکنید.

۷ . برای ۸ الی ۱۰ دقیقه آن‌ها را در فر قرار دهید تا زمانی که دونات‌ها به رنگ طلایی درآیند.

۸ . بگذارید دونات‌ها حدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بمانند تا خنک شوند.

 

تزئین دونات

 طرز تهیه دونات

 

۱ . زمانی که دونات‌ها در حال خنک شدن هستند، خامه را برای ۱۰ الی ۲۰ دقیقه گرم‌کنید تا حالت نیمه مایع به خود بگیرد.

۲ . دونات‌ها را از ظرف جدا کنید، هر یک را به خامه که با مواد تزئینی ترکیب‌شده است بمالید.

۳ . دونات‌ها را در دمای اتاق نگه‌دارید.

۴ . از دونات خود لذت ببرید.


مقالات مرتبط :


در این مطلب از مجله پین‌ورک به طرز تهیه دونات پرداختیم. امیدوارم این مطلب برای شما مفید باشد.

منتظر دیدگاه شما هستیم
به اشتراک بگذارید

3 ماه پیش ملیحه احمدی

درباره نویسنده

سلام. من ملیحه احمدی به عنوان یه عضو کوچک از پین ورک در کنار شما هستم تا بتونم مطالب متنوع و جالبی رو با شما به اشتراک بذارم. یکی از ویژگی‌هایی که منو به نوشتن محتواهای جدید ترغیب می‌کنه، روحیه‌ی بالا برای یادگیری مطالب جدید و بکارگیری خلاقیت در نوشته‌هام هست. امیدوارم این مطالب به اندازه کافی براتون جذاب و به دلتون نشسته باشه :)

مطالب مشابه

افزودن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.